Katalog

269.2.204.570d38624eec64a6008fd1e21c9befcc4426e5cb

Naučni klub

nk csu logo

Ponuda seminara

UVMWorkShop

Kontakt

  email button

Produžen konkurs - Ugledni čas

Поштовани,

Центар за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац обавештава све заинтересоване наставнике са подручја града Крагујевца да је конкурс за Угледни час продужен до 30. септембра 2015. године.

ЦСУ КГ ће пружити бесплатну услугу снимања угледних часова у терминима које можете погледати на линку, који је наведен испод, а који можете потражити и на сајту ЦСУ КГ: http://www.csu-kg.edu.rs/, као и на ФБ страници: https://www.facebook.com/

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VghxTRDRnWazB-sWmb3fKsjo_jdey8ZeAPMhqsOTjng/edit?usp=sharing

Сви угледни часови на овом конкурсу морају бити снимљени. Да би час могао бити снимљен, неопходно је писмено одобрење родитеља/старатеља ученика. Такође, потребно је и израдити припрему угледног часа, којим намеравате да конкуришете. Поред тога, пожељно је да све наведено урадите са стручном службом школе.

Такође, они наставници који имају већ наснимљене угледне часове, могу конкурисати са тим снимцима и припремама. Важно је да снимак буде из школске 2013/14. или 2014/15. школске године.

Да бисте учествовали на конкурсу, неопходно је да се пријавите Центру за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац путем горе наведеног линка. У  табелу уписујете неопходне податке, за већ наведене датуме. Запослени у ЦСУ КГ ће контактирати све оне који се пријаве, ради даље сарадње, односно снимања часова. Они који немају потребу за снимањем, могу се пријавити на мејл Центра: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Период снимања угледних часова ће трајати од 07. до 30. септембра 2015. године.

Након наснимљених часова, запослени у ЦСУ КГ ће архивирати све снимке и припреме угледних часова и проследити их комисији, која ће бити у међувремену оформљена.

Резултати конкурса ће бити објављени средином октобра 2015. године на званичном сајту ЦСУ КГ, након што комисија донесе одлуку.

Најбољи угледни час биће награђена, а након објаве и доделе награда уследиће и следеће активности, чији актери ће бити сами учесници конкурса:

 1. Акредитација трибине/а на којима ће учесници конкурса своје Угледне часове моћи да представе колегама из свих школа (хоризонтална едукација)
 2. Радионице на тему планирања успешног угледног часа (хоризонтална едукација)

Такође, ЦСУ КГ ће креирати базу Угледних часова, која ће бити доступна онлајн, свим запосленима у образовању. ЦСУ КГ ће и након овог конкурса, наставити са пружањем услуга снимања Угледних часова и архивирањем истих за наредне конкурсе.

ЦСУ КГ ТИМ 

Kontakt podaci

 • Adresa:  
  Grada Sirena 15, ulaz broj 2, 3400 Kragujevac

 • Telefoni:
  +381 60 55 988 00 (direktor)
  +381 60 55 988 01 (saradnici)
  +381 60 55 988 02 (pomoćnik direktora)

Mejl adrese:
csukg.saradnici@gmail.com,
czsu.kg@gmail.com