Katalog

269.2.204.570d38624eec64a6008fd1e21c9befcc4426e5cb

Naučni klub

nk csu logo

Ponuda seminara

UVMWorkShop

Kontakt

  email button

Zvanično otvoren CSU u Kragujevcu

Otvaranje Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju

U Kragujevcu je 25.10.2011. godine zvanično otvoren Centar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju i tim povodom organizovan je prijem u Svečanom salonu na kome su pored predsednika Skupštine grada Saše Milenića koji je Centar zvanično proglasio otvorenim i predstavnika grada, prisustvovali dekani kragujevačkih fakulteta, predstavnik Školske uprave, direktorka Centra, Zorica Nikolić, direktori osnovnih i srednjih škola i Ustanove za decu.

Ovo je značajan dan za prosvetu i prosvetne radnike, ne samo Kragujevca već i Šumadije jer će stručno usavršavanje biti podignuto na značajno viši nivo. To je odnos grada prema budućnosti, napredovanju i usavršavanju prosvetnih radnika u cilju boljeg obrazovanja sledećih generacija i grad Kragujevac se time ponosi. Centar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju je krunski izraz spremnosti da se napreduje i odgovori zahtevima vremena koje je pred nama - rekao je predsednik Skupštine grada, Saša Milenić.

Govoreći o značaju i važnosti Centra, Dragoslav Milošević, član Gradskog veća za obrazovanje, kulturu i informisanje podsetio je prisutne na programe koji su realizovani u okviru obrazovanja kao što su asistent u nastavi, program inkluzije i mnogi drugi. Sedište Centra je u prostorijama Mašinskog fakulteta i zahvalivši se predstavnicima ove visokoobrazovne ustanove na ustupljenim prostorijama, direktorka Centra, Zorica Nikolić, izrazila je svoja očekivanja za spremnost na saradnju i pružanju podrške.

Prijemu u Gradskoj upravi prisustvovao je direktor Centra za usavršavanje zaposlenih u obrazovanju iz Kruševca, Dejan Stevanović i predstavnik Školske uprave, Goran Joksimović koji je istakao značaj Centra i potvrdio svesrdnu podršku ove uprave.

Goste je zvucima flaute pozdravila Ana Radojičić, studentkinja FILUM-a a bilo je prilike i za uživanje u nastupu najmlađih, u numeri koju je izveo hor “Amadeus“.

[fgallery id=2 w=485 h=380 bg=ffffff t=0]

Kontakt podaci

  • Adresa:  
    Grada Sirena 15, ulaz broj 2, 3400 Kragujevac

  • Telefoni:
    +381 60 55 988 00 (direktor)
    +381 60 55 988 01 (saradnici)
    +381 60 55 988 02 (pomoćnik direktora)

Mejl adrese:
csukg.saradnici@gmail.com,
czsu.kg@gmail.com